Morphoza | Build
51482
page-template-default,page,page-id-51482,page-child,parent-pageid-51294,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Aceasta este etapa în care ideile și conceptele noastre ies din sfera imaginației și devin palpabile. În funcție de complexitatea și provocările proiectului, acesta este momentul în care desemnăm echipa de proiect. Aceasta își va asuma responsabilitatea implementării proiectului în timpul, bugetul și la standardele de calitate agreate împreună cu clientul. Pentru că această etapă este una complexă și presupune, de multe ori, chestiuni imprevizibile, echipa de proiect trebuie să găsească în permanență soluțiile optime.

Project Management

 

Nu căutăm să găsim soluții miraculoase, pentru că preferăm să alegem soluțiile necompromițătoare, iar standardele noastre se regăsesc în modul în care creăm echipele de proiect. Selectăm cu atenție membrii echipelor noastre și alocăm cu grijă resursele umane implicate, astfel încât să organizăm echipe complementare. Mizăm pe transferul provocărilor către Project Manageri, având grijă, în același timp, să-i investim cu încredere, să-i susținem și să-i asistăm în acest demers.

 

Acesta este principiul care se regăsește de mai bine de 10 ani la baza evoluției companiei noastre și unul dintre motivele pentru care clienții noștri aleg să revină la Morphoza cu noi proiecte.

Fit Out

 

Furnizori, contractori, termene grafice, bugete – toate acestea trebuie gândite, corelate și coordonate, ca parte a unui complex process de fit-out.  De-a lungul delor peste 10 ani de activitate, ne-am antrenat să gestionăm eficient acest proces, pastrând o imagine de ansamblu și păstrând o comunicare constantă cu clientul pe tot parcursul implementării lui. Ne selectam cu atenție partenerii astfel încât să asigurăm cel mai bun raport calitate-cost pentru soluțiile de arhitectură și instalații propuse și implementate.

 

Și, pentru că empatizăm cu clienții noștri, suntem foarte atenți să-i reprezentăm în mod real și exclusiv, astfel încât să beneficieze de servicii și produse premium la prețul corect. Pentru o bună evaluare a evoluției procesului de implementare, alegem să monitorizăm constant, fiecare etapă a acestuia, împreună cu clientul.

Reamenajare

 

Uneori nu discutăm despre un proiect 100% nou, ci despre o reamenajare a unor facilități existente. Fie că discutam despre finisaje, mobilare sau un up-grade de instalații, experiența ne recomandă drept un partener viabil.

 

Nu puține sunt cazurile în care ne ocupăm de toate nevoile de mutare.amenajare.reamenajare pentru clienții noștri.

 

Indiferent de complexitatea proiectului în care ne implicăm, nu facem compromisuri în standardele pe care ni le impunem și acest lucru se vede în relațiile pe termen lung pe care le-am construit cu clienții noștri. În cei peste 10 ani de activitate, peste 80% dintre clienți au revenit cu proiecte noi.