Morphoza | Design
51480
page-template-default,page,page-id-51480,page-child,parent-pageid-51294,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Înainte de a fi designeri sau arhitecți, ne place să ne numim creatori de spații. De 10 ani, integrăm inteligența în design, înțelegem esența fiecărui proiect la care lucrăm și îl transformăm într-o poveste autentică, personală, care se potrivește spațiului și răspunde din punct de vedere funcțional și estetic cerințelor și necesităților clienților noștri. Ne place să mergem mai departe de limite și tendințe și să creionăm spații originale și rezistente în timp, folosind materiale, piese de mobilier, texturi și finisaje premium.

 

Dezvoltăm fiecare proiect urmând cele mai necompromițătoare soluții, iar acest lucru se vede în tot ceea ce facem pentru clienții noștri. Fie că este vorba despre un proiect rezidențial, despre un birou sau un hotel boutique, lucrăm împreună cu clientul pentru a identifica soluția unică, potrivită locului și celor care îl locuiesc.

PROJECT BRIEF

 

Doar lucrând împreună, putem face lucruri minunate!

 

În fiecare proiect pe care îl derulăm, colaborăm cu clientul nostru pentru a-i ințelege povestea, dar și pentru a identifica viziunea de ansamblu a proiectului. Doar în această manieră, vom duce proiectul dincolo de viziunea individuală a fiecăruia și vom putea contura o soluție unică și, in același timp, potrivită cerințelor și necesităților clientului.

 

În această etapă, ne folosim de: interviuri cu persoanele implicate (echipă sau familie, după caz), exemple de bune practici, analiza spațiului ca amplasare, limitare și oportunități, analiza de piață, dacă soluția este una corporate, pentru a transforma nu doar spațiul, ci întreaga viață sau afacere a clientului.

Space planning

 

Suntem de părere că un spațiu bine gândit este cea mai bună fundație pentru orice proiect de design. Această etapă este una esențială pentru că de ea poate depinde succesul sau eșecul unui proiect. Degeaba o încăpere este frumoasă, dacă nu este bine compartimentată sau nu ține cont de nevoile clientului. Scopul nostru este acela de a îmbina funcționalitatea spațiului cu elementele creative de design, astfel încât toate elementele spațiului să se regăsească într-o relație firească și, în același timp, surprinzătoare.

 

Analizăm cu atenție arhitectura spațiului, cerințele tehnice, fluxurile care se creează sau specificul industriei, în cazul soluțiilor corporate, astfel încât să rezulte variante optime de compartimentare și poziționare de funcțiuni. Suntem atenți atât la conceptul de design, cât și la bugetul alocat, astfel încât să fie create premisele unui proiect sustenabil.

Moodboard

 

Un proiect de design interior are la bază întotdeauna relația dintre imaginație și considerentele practice, precum materialele sau finisajele. Moodboard-ul este cel care ne ajută să identificăm elementele care vor transforma ideea în realitate. Spații de birouri care inspiră și cresc productivitatea angajaților, magazine care te îmbie la cumpărături, case în care te simți confortabil și unde reușești să evadezi din cotidian, hoteluri care îți provoacă stări de spirit … toate acestea au în comun interioare care generează emoție. Sunt acele spații care surprind prin însăși esența lor și care dăruiesc energie și atitudine pozitivă.

 

Această atmosferă este dată de moodboard-ul de culori, testuri și produse. Adică, tocmai acele elemente esențiale care conferă unicitate unui proiect.

Project design

 

Fara proiecte tehnice corecte si complete, ideile raman idei sau riscă să devină idei deficitar implementate; detaliile sunt cele care dau viata unui interior.

 

Pornind de la proiectul 3D care ilustreaza în detaliu conceptul, planul 2D și moodboard-ul, arhitectura este coordonată cu cerintele tehnice: instalații & IT & multimedia, astfel încat detaliile să fie suprapuse și proiectul de design sa fie complet.

 

Și, pentru că, deseori, în proiectele noastre de design, integrăm și diverse elemente customizate, acordăm o atenție deosebită prototipurilor, realizănd teste de culoare și textură, în funcție de necesitate.