Morphoza | Furnish
51557
page-template-default,page,page-id-51557,page-child,parent-pageid-51294,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Indiferent că este vorba de o piesă sau de un volum mai mare de piese, ne consiliem clienții în alegerea celor mai potrivite. Suntem atenți la detalii, forme și culori, sensibili la design și empatici când vine vorba de clienții noștri.

 

Chiar dacă avem în portofoliul nostru peste 50 de brand-uri de mobilier din toată lumea, soluțiile noastre de mobilier nu se limitează la acestea. Scopul nostru este acela de a identifica produsele care se potrivesc cel mai bine interiorului și bugetului de proiect, de a le achiziționa la cel mai bun preț și de a ne asigura că acestea vor fi livrate în timp util pentru a nu pune în pericol termenele de execuție și buna desfășurare a proiectului.

 

În situația în care imaginăm design de produs pentru clienții noștri, avem la dispoziție facilități de producție partenere care realizează prototipuri. De asemenea, atunci când anumite produse nu sunt disponibile în showroom-ul nostru, intermediem, pentru clienții noștri, previzualizări și testări ale produselor, în showroom-urile producătorilor externi.

Mobilare

 

Proiectul tehnic cuprinde întotdeauna planurile de mobilare, piesele standard și cele personalizate. Din momentul includerii lor în proiectul tehnic și până la recepționarea lor în spațiu, avem grijă la: încadrarea obiectelor în spațiu și corelarea lor cu alte detalii de arhitectură și instalații, prototiparea pieselor create special pentru proiect, astfel încat să se asigure rezistența, ergonomia și estetica produsului final, manipularea și asamblarea corespunzătoare.

 

Prin acestea, ne asigurăm că, per ansamblu, proiectul să respectate cerințele de design, termenele de livrare și să cuprindă toate garanțiile de bună execuție. astfel incat per ansamblu proiectul sa respecte  cerintele de design, sa fie livrat la timp si sa cuprinda toate garantiile de buna executie.

În special în cazul proiectelor corporate, garanțiile extinse și cele de livrare promtă suplimentare sunt importante pentru buna gestionare a proiectelor pe termne mediu.

Iluminat&Multimedia

 

În această secțiune, atunci când ne referim la lumină, nu avem în vedere corpurile de iluminat decorative, atipice și ambientale (pe care le includem mai degrabă în rândul mobilierului, pentru că sunt efecte), ci la lumină, în ansamblul ei. Iar elementele de care ținem seama sunt intensitatea, culoarea, efectele, costurile – adică aspectele care definesc activitatea specialistului luminotehnic și valoarea adăugată pe care acestea o oferă unui spațiu.

 

Suntem conștienți de importanța acestei resurse, astfel că ne-am asigurat că dispunem de ea în interior. Pentru că, la fiecare propunere pe care o înaintăm, monitorizăm costurile, și cu atât mai mult în cazul în care propunem brand-uri din portofoliul nostru, scopul nostru este să asigurăm eficiența financiară, dar și impactul pe care produsele noastre îl au asupra mediului. Pentru că, nu-i așa, și costul în timp e important.

 

Vizualul e si va fi tot mai important, acesta fiind motivul pentru care am devenit Partener Samsung Romania. Propunem si implementam deja cele mai noi tehnologii de digital signage si audio-video,  pentru ca proiectele sunt tot mai mult parte sau affiliate unei lumi virtuale care conecteaza resurse din toate colturile.

Decorare

 

Toate cele achizitionate si ajunse la tine, vor trebui si amplasate in spatiu. Participam in mod activ la acest lucru, de la inceput, pana la final, asa cum te-am asigurat. Lucram pentru tine, cu tine si suntem prezenti cu solutii, sugestii, sfaturi. Mai mult, treaba Morphoza nu se încheie odata cu predarea spatiului amenajat catre proprietar. Suntem alaturi de tine si in continuare. Oferim garantia produselor achizitonate impreuna cu sfaturi de intretinere a mobilierului. Mentinem, de asemenea, relatii post-vanzare cu fiecare dintre clientii nostri.