Morphoza | Povestea
51577
page-template-default,page,page-id-51577,page-child,parent-pageid-51301,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Povestea

Povestea noastră a început în 2004, când am crezut într-o modalitate de a face lucrurile mai bine. Și am crezut atât de tare, încât am creat contextul în care, pe de o parte, nevoia și așteptările clienților sunt pe primul plan, iar, pe de altă parte, echipa e pregătită să își asume responsabilitatea întregului.

 

Standardele înalte pe care ni le-am impus încă de la început și de la care nu ne-am abătut pe parcurs, împreună cu entuziasmul  întregii echipe ne-au ajutat să creștem organic și să transformăm o echipă aflată la început de drum, într-o adevărată familie de profesioniști. În toți acești ani, am investit timp în relația cu fiecare client, am personalizat abordarea cu fiecare dintre ei și am devenit, astfel, partenerii dezvoltării clienților.

 

Așa am reușit să creștem, să asimilăm și să sedimentăm cunoștințe, să creștem atunci când piața ne-a oferit o oportunitate.

 

În prezent, suntem o echipă stabilă, în continuă creștere, cu obiective îndraznețe în următorii ani și o viziune interesantă pe segmentului de piata în care ne dezvoltăm.